Over West-End

Toneelgroep West-End 2019/2020

Toneelgroep West-End is een vereniging die streeft naar kwaliteit, durf, originaliteit en spelvreugde. West-End werd opgericht in Zeist-West in het jaar 1971 en bestaat dit jaar, in 2021, dus al 50 jaar. De club is nog steeds springlevend. Helaas hebben we al onze jubileumactiviteiten moeten annuleren i.v.m. de gevolgen van COVID-19. 

Eén keer per jaar maakt Toneelgroep West-End een grote productie voor Theater Figi in Zeist en speelt deze dan twee avonden achter elkaar. Ook doet West-End regelmatig mee aan diverse eenakterfestivals of andere lokale evenementen.

De repetities staan per productie onder leiding van wisselende al dan niet gediplomeerde regisseurs. De rest doen de leden zelf, zoals decor, grime, kleding, publiciteit, etc.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws en aankomende voorstellingen van Toneelgroep West-End? Abonneer je dan op onze gratis e-mailnieuwsbrief. Zo mis je nooit meer een voorstelling. Kijk voor meer informatie op deze website of volg ons op Facebook.