Over West-End

Toneelgroep West-End 2019/2020

Toneelgroep West-End is een vereniging die streeft naar kwaliteit, durf, originaliteit en spelvreugde. West-End werd opgericht in Zeist-West in het jaar 1971 en bestaat dus al 48 jaar. De club is nog steeds springlevend.

Eén keer per jaar maakt Toneelgroep West-End een grote productie voor Theater Figi in Zeist en speelt deze dan twee avonden achter elkaar. Ook doet West-End regelmatig mee aan diverse eenakterfestivals of andere lokale evenementen.

De repetities staan per productie onder leiding van wisselende al dan niet gediplomeerde regisseurs. De rest doen de leden zelf, zoals decor, grime, kleding, publiciteit, etc.

Voor seizoen 2019/2020 zoekt Toneelgroep West-End nog nieuwe spelers, met name mannen tussen de 20 en 50 jaar. Basiservaring in toneelspelen/podiumervaring is daarbij een pré. Toneelgroep West-End repeteert (behalve in de zomer) iedere maandagavond in de Brede School Kerckebosch, Graaf Lodewijklaan 1 in Zeist. Het nieuwe seizoen start op maandag 2 september 2019.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws en aankomende voorstellingen van Toneelgroep West-End? Abonneer je dan op onze gratis e-mailnieuwsbrief. Zo mis je nooit meer een voorstelling. Kijk voor meer informatie op deze website of volg ons op Facebook.