Nieuws

1000 ZALEN

Een professor die in de verkeerde zaal aan het verkeerde publiek de verkeerde lezing geeft. Cursisten die in de verkeerde zaal bij de verkeerde mentor de verkeerde cursus volgen. Verdwaalde dansers, mislukte theologen en gedesillusioneerde bosgeesten. Uiteindelijk meer dan dertig personages in een gerenommeerd conferentiecentrum: De Leeuwenrots. Een reusachtig zalencomplex toegerust voor alle doeleinden – op één na…

Op zaterdag 3 juni en zondag 4 juni 2023 speelt Toneelgroep West-End de voorstelling ‘1000 Zalen’ van Bo Tarenskeen onder regie van Maike Pijnappel. Tickets zijn vanaf 1 mei te koop via deze website en op de avond zelf aan de theaterkassa.

TONEELGROEP WEST-END JUBILEERT MET 'ONZE STRAAT'

NIEUWE SPEELDATA VOOR 2023 BEKEND!

Op zaterdag 3 juni en zondag 4 juni 2023 speelt Toneelgroep West-End een nieuwe voorstelling in Theater Figi in Zeist. Binnenkort maken we bekend welke productie we gaan maken.

TONEELGROEP WEST-END JUBILEERT MET 'ONZE STRAAT'

Credits

Tekst
Nathan Vecht

Regie
Maike Pijnappel

Spel
Lies Bloo, Direlse Boon, Edith van den Bosch, Carlijn Broers, Daniël Claas, Mariska van der Gun, Kim Huis in ’t Veld-van Elst, Zegert van der Linde, Yvonne de Mari, Arie Okhuijsen, Marco Wemekamp

West-End_2022_Onze_Straat_Website

Op zaterdag 24 en zondag 25 september speelt Toneelgroep West-End de jubileumvoorstelling Onze Straat van Nathan Vecht in een regie van Maike Pijnappel. Reserveer hier je tickets!

Onze Straat (2019) gaat over een straat, in een stad, ergens in Europa. Een straat zoals er duizenden zijn, met een avondwinkel, een wasserette en bewoners die wel een voordeur maar niet hun leven delen. In drie grote scènes zien we hoe de tijd door de straat heen trekt. We leren de bewoners van vier huishoudens kennen en we zien hoe hun levens zich in twaalf jaar ontwikkelen. Om hen heen verandert de straat: mensen verhuizen, liefdes ontstaan, kinderen worden geboren, ouderen sterven. Onze Straat is een theatervoorstelling over het leven van alledag, klein geluk, plannen maken, dromen die al dan niet uitkomen, stil verdriet, en hoe niets blijft zoals het is.
 
Toneelgroep West-End speelt deze voorstelling op zaterdag 24 september om 20.15 uur en op zondag 25 september om 14.00 uur in Theater Figi in Zeist (Willem Pijperzaal). Tickets à € 15 en € 13 zijn te koop via deze website en aan de deur voor aanvang van de voorstelling.