Nieuws

TONEELGROEP WEST-END SPEELT 'ONZE STRAAT'

Credits

Tekst
Nathan Vecht

Regie
Maike Pijnappel

Spel
Direlse Boon, Edith van den Bosch, Carlijn Broers, Daniël Claas, Mariska van der Gun, Kim Huis in ’t Veld-van Elst, Zegert van der Linde, Yvonne de Mari, Arie Okhuijsen, Marco Wemekamp

West-End_2022_Onze_Straat_Website

Op zaterdag 24 en zondag 25 september speelt Toneelgroep West-End Onze Straat van Nathan Vecht in een regie van Maike Pijnappel. Reserveer hier je tickets!

Onze Straat (2019) gaat over een straat, in een stad, ergens in Europa. Een straat zoals er duizenden zijn, met een avondwinkel, een wasserette en bewoners die wel een voordeur maar niet hun leven delen. In drie grote scènes zien we hoe de tijd door de straat heen trekt. We leren de bewoners van vier huishoudens kennen. We zien hoe hun levens zich in twaalf jaar ontwikkelen. En hoe om hen heen de straat verandert: mensen verhuizen, er ontstaan liefdes, kinderen worden geboren, ouderen sterven. Onze Straat is een theatervoorstelling over klein geluk, plannen maken, dromen die wel of niet uitkomen, stil verdriet, het leven van alledag en hoe niets blijft zoals het is.

Toneelgroep West-End speelt deze voorstelling op zaterdag 24 september om 20.15 uur en op zondag 25 september om 14.00 uur in Theater Figi in Zeist (Willem Pijperzaal). Tickets à € 15 en € 13 zijn te koop via deze website en aan de deur voor aanvang van de voorstelling.

 Tekst: Nathan Vecht

Regie: Maike Pijnappel

Spel: Direlse Boon, Edith van den Bosch, Carlijn Broers, Daniël Claas, Mariska van der Gun, Kim Huis in ’t Veld-van Elst, Zegert van der Linde, Yvonne de Mari, Arie Okhuijsen, Marco Wemekamp